کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 ارزیابی مقاومت 58 رقم تجاری گندم نسبت به بیماری پوسیدگی طوقه و ریشه گندم ناشی از قارچFusarium culmorum در شرایط گلخانه و مزرعه
محمد رضوی، مکامه مهدوی امیری* ، داریوش صفایی
مشاهده مقاله

2 بررسی کارآیی برخی از جدایه‌‌های تجاری وبومی Bacillus subtilisدرممانعت از رشدFusarium oxysporum f.sp. tuberosiعامل پژمردگی آوندی سیب‌زمینی
محمد کشمیری قرقی* ، مهدی جهانی، مجتبی مرادزاده اسکندری، فاطمه آزاددیسفانی
مشاهده مقاله

3 معرفی چند گونه قارچ همراه کلزا از استان لرستان
مریم میردریکوند* ، مصطفی درویش نیا
مشاهده مقاله

4 جداسازی و شناسایی قارچ های همراه پوسیدگی طوقه و ریشه پسته در شهرستان رشتخوار
حسین حیدری* ، عباس محمدی، احمد درخشان
مشاهده مقاله

5 بررسی مقاومت ارقام مختلف گوجه فرنگی به عوامل بوته میری در شرایط گلخانه
سمیرا حسینی* ، صدیقه محمدی، محمد مهدی فقیهی
مشاهده مقاله

6 تنوع ژنتیکی جدایه های کشوری Fusarium oxysporum f. sp. cepae عامل بیماری پوسیدگی ریشه و طبق پیاز با استفاده از مارکرهای RAPD و ISSR
عبدالرسول غلامعلیان*
مشاهده مقاله