کلیدواژه ها = فوزاریوم
تعداد مقالات: 5

1 ارزیابی مقاومت 58 رقم تجاری گندم نسبت به بیماری پوسیدگی طوقه و ریشه گندم ناشی از قارچFusarium culmorum در شرایط گلخانه و مزرعه
محمد رضوی؛ مکامه مهدوی امیری*؛ داریوش صفایی
مشاهده مقاله

2 بررسی کارآیی برخی از جدایه‌‌های تجاری وبومی Bacillus subtilisدرممانعت از رشدFusarium oxysporum f.sp. tuberosiعامل پژمردگی آوندی سیب‌زمینی
محمد کشمیری قرقی*؛ مهدی جهانی؛ مجتبی مرادزاده اسکندری؛ فاطمه آزاددیسفانی
مشاهده مقاله

3 جداسازی و شناسایی قارچ های همراه پوسیدگی طوقه و ریشه پسته در شهرستان رشتخوار
حسین حیدری*؛ عباس محمدی؛ احمد درخشان
مشاهده مقاله

4 بررسی مقاومت ارقام مختلف گوجه فرنگی به عوامل بوته میری در شرایط گلخانه
سمیرا حسینی*؛ صدیقه محمدی؛ محمد مهدی فقیهی
مشاهده مقاله

5 تنوع ژنتیکی جدایه های کشوری Fusarium oxysporum f. sp. cepae عامل بیماری پوسیدگی ریشه و طبق پیاز با استفاده از مارکرهای RAPD و ISSR
عبدالرسول غلامعلیان*
مشاهده مقاله